28 de Juliol
“Pechki-lavochki” (Happy Go Lucky)
Projecció de la pel·lícula de Vasily Shukshin
28 de Juliol
“Pechki-lavochki” (Happy Go Lucky)
Projecció de la pel·lícula de Vasily Shukshin
28 de Juliol
Horaris:
19.00 – 21.00
Telèfon:
+34 691 15 39 83
Direcció:
Carrer de Josep Anselm Clavé, 31,
08002 Barcelona
INSCRIPCIÓ

El Cineclub de Casa de Rússia tanca la temporada amb la projecció de la comèdia “Pechki-Lavochki”, que tindrà lloc el proper 28 de juliol a les 19:00 hores. El director Vasily Shukshin va estar molt satisfet amb aquesta lleugera i divertida pel·lícula i la destacava entre totes les seves obres.

Imagineu un matrimoni de la llunyana República de Altái, que per primer cop a la vida va passar unes vacances al sud de Rússia, al mar Negre,  com a premi estatal per l’excel·lent treball realitzat en el camp. Un viatge inoblidable, noves sensacions, nova gent, la primera trobada amb la preciosa ciutat de Moscou! Però, admirant la bellesa de la natura surenya, els protagonistes de la pel·lícula no poden deixar de pensar en els seus éssers estimats, que esperen ansiosos el seu retorn a casa.

Els papers dels personatges principals -el tractorista Ivan i la seva dona Nyura- van ser interpretats per Vasily Shukshin i Lidia Fedoseeva-Shukshina. La major part del rodatge del film va tenir lloc a la terra natal del director, a la República d’Altái, a la vora del riu Katun. L'escena final de la pel·lícula va servir de base pel monument a Vasily Shukshin, erigit a la muntanya Piquet, prop de Srostki, el poble natal del director.

Vine a passar una tarda d'estiu i gaudeix d'aquesta comèdia delectable i commovedora! Una bona excusa per quedar amb els amics i vessar d'energia positiva abans de començar les vacances.

La pel·lícula es projectarà a la Casa de Rússia en rus amb subtítols en anglès.

Participació gratuïta amb inscripció prèvia.

La Fundació Benèfica Casa de Rússia és una plataforma independent i oberta a tothom, un vincle entre la cultura russa i espanyola. Pots donar suport a la Fundació a través d'aquest enllaç o el mateix dia de l'esdeveniment a la Casa de Rússia.

Any d’estrena: 1972

País: URSS 

Gènere: comèdia

Director: Vasily Shukshin

Guió: Vasily Shukshin

Operador de càmera: Anatoly Zabolotsky

Compositor: Pavel Chekalov

Duració:  103 min.

Repartiment: Lydia Fedoseeva-Shukshina, Vasily Shukshin, Vsevolod Sanaev, Georgy Burkov, Zinovy ​​Gerdt, Ivan Ryzhov, Stanislav Lyubshin, Vadim Zakharchenko, Elizaveta Uvarova, Lyubov Mysheva, entre d'altres.

Us esperem el 28 de juliol al nostre Cineclub!

28 de Juliol
INSCRIPCIÓ