8 de Abril
Recital de violí i piano
Joves talents del Conservatori del Liceu
8 de Abril
Recital de violí i piano
Joves talents del Conservatori del Liceu
8 de Abril
Horaris:
19.00 – 20.00
Telèfon:
+34 691 15 39 83
Direcció:
Carrer de Josep Anselm Clavé, 31,
08002 Barcelona
INSCRIPCIÓ

Estimats amics!

La Casa de Rússia a Barcelona i el Conservatori del Liceu tenen el plaer de convidar-vos a un recital de violí i piano, que tindrà lloc el proper 8 d’abril a les 19.00 hores al Saló Blanc de la Casa de Rússia.

Joves talents, Pamela Beine i David Fonseca, interpretaran la sonata en Do menor de Ludwig van Beethoven, Cinc melodies de Serguei Prokofieff i Danses Romaneses de Béla Bartók.

Pamela Beine, pianista d'origen belga i costa-riqueny, va estudiar a Costa Rica amb el Dr. Aleksandr Sklioutovski i el seu equip. Va realitzar els seus estudis superiors a Barcelona amb Stanislav Pochekin al Centre Superior del Conservatori Liceu. Actualment està cursant el Màster en Interpretació, becada pel propi centre.

David Fonseca també es va graduar en el Centre Superior del Conservatori Liceu, amb una beca completa atorgada per la Fundació de Música Ferrer-Salat. Al centre superior, va obtenir les màximes qualificacions sota la tutela dels professors Kai Gleusteen i Corrado Bolsi. Durant l'últim curs de la seva carrera, el Centre i la Fundació Ferrer-Salat li van cedir un violí Joseph Gagliano de 1798 durant 1 any.

Duració: 1 hora

Ens veiem a la Casa de Rússia!

Inici: 19h.

Si us plau, acudeix 10-15 minuts abans de l'inici del concert.

Aforament limitat.

8 de Abril
INSCRIPCIÓ