17 de Novembre
“Sant Petersburg - solemne, tranquil i inquietant”
Una sèrie de conferències dedicada al 300è aniversari de la SPbSU
17 de Novembre
“Sant Petersburg - solemne, tranquil i inquietant”
Una sèrie de conferències dedicada al 300è aniversari de la SPbSU
17 de Novembre
Horaris:
18.00 – 19.00
Telèfon:
+34 691 15 39 83
Direcció:
Carrer de Josep Anselm Clavé, 31,
08002 Barcelona
INSCRIPCIÓ

Conferència i passeig per la famosa ciutat de les nits blanques i els ponts llevadissos. La tranquil·litat de les aigües del esgarriat riu Neva, boires, capitells i cúpules. La brillant ciutat de palaus i focs artificials. La capital del nord de Rússia és plena de perspectives, pressentiments i reflexions.

El 17 de novembre a les 18:00 hores us convidem a la conferència en línia “Sant Petersburg - solemne, tranquil i inquietant”, durant el qual no només podreu descobrir la història i l'arquitectura de la “Venècia del nord de Rússia”, sinó que també veureu imatges úniques de la ciutat, que van formar la base dels àlbums de fotos “Llibre de les nits blanques”, “Llibre del sol” i “Llibre de les pluges”. Els tres volums plens de fotografies – llibre blanc, llibre daurat i llibre platejat- pertanyen al “Lingot de Petersburgo”, que va ser publicat el 2003 per commemorar el 300 aniversari de Sant Petersburg. L'autor del llibre Iván Grigoryevich Uralov, l'Artista d'Honor de la Federació de Rússia, serà també l'autor de la nostra propera conferència.

Al llarg de la trobada, també tindreu l'oportunitat de conèixer les activitats del Club mundial de petersburguès, que reuneix persones de diferents professions i interessos, tots els que volen participar als esdeveniments culturals de la seva estimada ciutat. El club existeix des de fa trenta anys i organitza trobades creatives on es debaten les notícies culturals més importants per a la ciutat i el país.

Iván Grigoryevich Uralov – professor i muralista, autor de nombrosos conceptes arquitectònics i artístics, i obres monumentals. Els quadres de l'artista es poden trobar a museus i col·leccions privades a Itàlia, Alemanya, Espanya, França i Rússia, en particular, al Museu Estatal Rus. Del 1994 al 2005, Ivan Grigoryevich va ser l'artista principal de Sant Petersburg. Va rebre l'Ordre del Sant Príncep Daniel de Moscou de part de l'Església Ortodoxa Russa, així com la medalla de l'Ordre al Mèrit per la Pàtria i la Medalla d'Or de l'Acadèmia Russa de les Arts. És membre de la junta directiva del Club mundial de petersburguesos i conseller d'estat de Sant Petersburg de primera classe.

La conferència es durà a terme com a part de la celebració del 300è aniversari de la primera universitat a Rússia.

La trobada es realitzarà en línia, en rus i amb traducció simultània al castellà.

Participació gratuïta amb inscripció prèvia.

17 de Novembre
INSCRIPCIÓ