25 de Abril
Secrets i llegendes de la Ciutat vella
Excursió amb el Víctor Kuixnerik
25 de Abril
Secrets i llegendes de la Ciutat vella
Excursió amb el Víctor Kuixnerik
25 de Abril
Horaris:
11.00 – 13.00
Telèfon:
+34 691 15 39 83
Direcció:
Carrer de Josep Anselm Clavé, 31,
08002 Barcelona
INSCRIPCIÓ

Estimats amics!

El 25 d’abril, a les 11 h, preparat per una aventura extraordinària: passejar per els racons amagats de la “perla” barcelonesa: el Barri Gòtic.

Seguint el ritme melodiós dels carrers estrets i llargs, pots moure’t furtivament a través dels murs de pedra i les portes massisses i inaccessibles per tal de revelar secrets guardats amb recel durant molts segles. De fet, gairebé tots els edificis, carres o places del Barri Gòtic tenen la seva pròpia història: Emocionant o fascinant, estranya o aterradora.

Són llocs plens de històries, llegendes i mites del passat i del present d’una vibrant ciutat, portadora de vents, acariciada per el mar i envoltada de muntanyes.

Les pedres antigues dels edificis medievals i les llambordes dels carrers polits a través del pas dels vianants es resisteixen i guarden encara alguns dels seus misteris. Cal fer-los parlar.

Barcelona us espera per compartir els seus secrets.

Us recordem que és necessari registrar-vos amb antelació, ja que el nombre màxim de participants és estrictament limitat.

Punt de trobada: Plaça Catalunya, entre les fonts bessones. El guía: Viktor Kushnérik us esperarà amb un cartell indicador, “Barcelona Secreta de la casa de Rússia”

L’excursió es farà en rus.

Es realitzarà en el marc del nostre Club de conferències sobre Història i Arquitectura de la Casa de Rússia El món a través dels ulls d'un arquitecte.

Preu: 15 euros

Número màxim de participants: 12 persones

25 de Abril
INSCRIPCIÓ