24 de Juny
Sobre l’amor
Projecció de la comèdia romàntica d’Anna Melikian
24 de Juny
Sobre l’amor
Projecció de la comèdia romàntica d’Anna Melikian
24 de Juny
Horaris:
19.00 – 21.00
Telèfon:
+34 691 15 39 83
Direcció:
Carrer de Josep Anselm Clavé, 31,
08002 Barcelona
INSCRIPCIÓ

Estimats amics!

El 24 de juny a les 19 h, al Cineclub de la Casa de Rússia, projectarem la comèdia romàntica Sobre l'amor de la directora Anna Melikian.

Els cinc contes, que formen la pel·lícula, estan units per una conferència sobre l'amor, llegida pel personatge de Renata Litvinova, i s'entrellacen en una sola història d'amor. Cada un dels protagonistes, que vénen a escoltar la conferència, està intentant comprendre què és l'amor per ell o ella, i quin tipus de relació busca en la vida.

Jocs de rol

Himea i Taito, apassionats fans d'anime, «surten» des de fa mig any, però per primera vegada es troben cara a cara, fora d'Internet, només després d'estar detinguts durant una ràtzia policial en un club. Però, ¿podrà el seu amor funcionar fora d'Internet?

Acomiadament

Enmig de la crisi econòmica i acomiadaments col·lectius, a Lisa, una gerent d'oficina molt jove i molt atractiva, el seu cap li proposa ser amants. Mentrestant, el seu nuvi, que ha perdut la feina i passa tot el dia davant de l'ordinador, no sembla estar interessat a fer passos importants per construir un futur comú.

Festival de la cultura russa

Miyako, una noia japonesa i gran fanàtica de la cultura russa, ve a un festival cultural al país dels seus somnis, on anhela trobar el seu amor veritable: i aquest, sens dubte, ha de posseir la misteriosa «ànima russa».

Coneixedor de la bellesa femenina

Boris, artista de grafiti, sovint pinta les cares de les seves muses a les parets grises de la ciutat. Fins que un dia, la seva esposa ho sorprèn durant un procés de creatiu.

Nimfòmana

I, finalment, la mateixa lectora de les conferències sobre l'amor rep un encàrrec inusual de la seva exparella...

T'esperem al nostre Cineclub el 24 de juny!

Data d’estrena: 2015

País: Rússia

Gènere: Melodrama, comèdia

Director: Anna Melikian

Guionista: Andrei Migachiov, Anna Melikian

Operadors: Fiódor Liass

Compositor: Dmitri Emiliànov

Durada: 115 min.

Repartiment: Renata Litvinova, Vladímir Maxkov, Evgeni Tsiganov, Maria Xalaeva, Vassili Rakxa, Mikhaïl Efremov, Yulia Snigir, etc.

La pel·lícula es transmetrà en rus amb subtítols en anglès.

La participació és gratuïta, però cal registrar-se.

24 de Juny
INSCRIPCIÓ