8 de Març
Tres curtmetratges sobre la vida, el temps i l'amor
Projecte de la fundació benèfica ACTION
8 de Març
Tres curtmetratges sobre la vida, el temps i l'amor
Projecte de la fundació benèfica ACTION
8 de Març
Horaris:
19.00 – 20.30
Telèfon:
+34 691 15 39 83
Direcció:
Carrer de Josep Anselm Clavé, 31,
08002 Barcelona
INSCRIPCIÓ

Coneixeu la fundació cultural i benèfica ACTION de Svetlana Bondarchuk i Evgenia Popova? Durant ja 11 anys, els directors contemporanis russos estan creant curtmetratges per ajudar a les fundacions "La vida és un miracle", "Et creuran", "Troba una família", "Anton és aquí a prop", "Nens-papallones" , "Gent fràgil", "La sortida" i "La casa amb el far", entre moltes altres. Els drets a aquestes pel·lícules s'obtenen en una subhasta especial. Els afortunats guanyadors dels lots poden disposar dels drets a la seva discreció, mentre que els guanys de la subhasta esmentada es destinen per ajudar i finançar les fundacions benèfiques.

El 8 de març a les 19:00 a Casa de Rússia es projectaran tres curtmetratges "La proposta", d'Oksana Karas, "Teràpia involuntària", d'Olya Alikberova i "No importa", de Rezo Gigineishvili, que van participar a la vetllada benèfica ACTION de l'any passat. Es tracta d'una projecció única, perquè aquestes pel·lícules no es podran veure a la gran pantalla i tampoc aconseguir prou informació sobre elles a Internet. No us perdeu l'oportunitat de gaudir de les actuacions de les estrelles del cinema rus a les talentoses obres de joves directors i directores!

La pel·lícula "Teràpia involuntària", dirigida per Olya Alikberova --malgrat una filmografia molt petita, ja va aconseguir rebre el reconeixement i 38 premis de festivals internacionals-- tracta de com una cita ordinària amb un psicòleg familiar pot convertir-se en l'enfonsament de un triangle amorós complex. Els papers principals en la pel·lícula van ser interpretats per Victoria Tolstoganova, Maxim Vitorgan, Yulia Topolnitskaya i Svetlana Bondarchuk, el treball del qual com a actriu va ser apreciat pel públic amb sincers aplaudiments.

La pel·lícula en blanc i negre "La proposta", d'Oksana Karas, va ser filmada al veritable taller del gran artista i escultor Alexander Deineka. L'acció del curtmetratge es desenvolupa durant una festa en una casa, els participants de la qual ni tan sols imaginen com pot ser d'intrigant una simple festa amb amics. La pel·lícula està protagonitzada per Alexander Petrov, Taisiya Vilkova, Andrey Burkovsky, Svetlana Stepankovskaya, Anton Nemov, entre d'altres.

El curtmetratge "No importa", de Rezo Gigineishvili, tracta el tema de l'edat i l'envelliment. La famosa actriu, acostumada a la seva irresistible bellesa, entén que tard o d'hora el temps passarà factura. Podrà acceptar aquest fet? I quins esdeveniments en un sol minut poden fer-la oblidar totes les seves pors? Els papers principals estan interpretats per Ksenia Rappoport i Rinal Mukhametov.

La pel·lícula es projectarà a Casa de Rússia en rus.

Participació gratuïta amb inscripció prèvia.

Us esperem el 8 de març al nostre Cineclub!

8 de Març
INSCRIPCIÓ