2 de Desembre
Trio AlmArts. Concert de violí, violoncel i piano
Franz Schubert, Serguei Rajmaninov i Joaquín Turina
2 de Desembre
Trio AlmArts. Concert de violí, violoncel i piano
Franz Schubert, Serguei Rajmaninov i Joaquín Turina
2 de Desembre
Horaris:
19.30 – 20.30
Telèfon:
+34 691 15 39 83
Direcció:
Carrer de Josep Anselm Clavé, 31,
08002 Barcelona
INSCRIPCIÓ

Casa de Rússia a Barcelona i Conservatori del Liceu tenen el plaer de convidar-los al concert de violí, violoncel i piano del Trio AlmArts que tindrà lloc el 2 de desembre a les 19:30 hores al Saló Blanc de Casa de Rússia. Els guanyadors de nombrosos premis musicals Blana Albert, Miquel Fuentes i Miquel Gusi interpretaran les obres de Franz Schubert, Serguei Rajmaninov i Joaquin Turina.

Programa

FRANZ SCHUBERT

Trio amb piano a Mi bemol Mayor, D.929 (1827)

1. Allegro 

SERGUEI RAJMANINOV

Trio elegíac no.1 a Sol menor (1892)

JOAQUÍN TURINA

Trio no.2 op.76 (1932)

1. Lento

2. Molto vivace

3. Lento

Intèrprets:

Blana Albert (violí) estudia amb el professor Corrado Bolsi, becada per la Fundació Ferrer-Salat. Comença els seus estudis al Conservatori d'Ontinyent (València) amb Herminio Ortega i es forma paral·lelament amb Santiago Juan. És alumna de Miguel Colom a l'Acadèmia Baremboim-Said de Sevilla. En el pla orquestral és membre titular de la JONC, academista de la Mahler Chamber Orchestra, i integrant de la JONDE.

Miquel Fuentes (violoncel) estudia amb la professora Amparo Lacruz al Conservatori Superior del Liceu, amb una de les Beques d'Excel·lència de la Fundació de Música Ferrer-Salat. Va rebre una menció d'honor a la prova final del Concurs Internacional de Cello Pau Casals 2020. Ha estudiat en diversos programes de música, inclòs el Meadowmount amb Hans Jørgen Jensen i a l'Acadèmia Real Saline amb Frans Helmerson.

Miquel Gusi (piano) comença els estudis a l'Escola de Música de Cornellà de Llobregat amb Albert Andreu, i posteriorment amb Carmen Amat. Cursa els estudis professionals al Conservatori de Liceu sota tutela d'Olga Kobékina. Estudia amb els mestres Stanislav Pochekin i Enrique Bagaría, becat per la Fundació Ferrer-Salat. Ha ofert recitals a ciutats com Berlín, Barcelona, Tenerife, Oviedo, Múrcia, Marbella, Estepona i Vic, entre d'altres.

Inici: 19:30 h.

Si us plau, acudeixin 10-15 minuts abans de l'inici del concert.

Entrada gratuïta amb inscripció prèvia.

Ens veiem a Casa de Rússia!

2 de Desembre
INSCRIPCIÓ