20 d'Abril
Trobada amb l'escriptora i guionista Anna Starobinets
Autora del bestseller infantil “The Beastly Crime Chronicles”
20 d'Abril
Trobada amb l'escriptora i guionista Anna Starobinets
Autora del bestseller infantil “The Beastly Crime Chronicles”
20 d'Abril
Horaris:
18.00 – 19.00
Telèfon:
+34 691 15 39 83
Direcció:
Carrer de Josep Anselm Clavé, 31,
08002 Barcelona
INSCRIPCIÓ

Li diuen “la reina del terror rus” pels seus foscos thrillers de ciència-ficció i distòpies per a lectors adults. No obstant això, Anna Starobinets és indulgent amb els nens: per a ells, escriu contes alegres i detectives. La sèrie de llibres "The Beastly Crime Chronicles", l'acció de la qual es desenvolupa a l'univers del Bosc Llunyà amb la participació de Teixons Policies, la Graula Doctor, el Falxillot Perruquer i el Coiot Cambrer Yota, és un bestseller al mercat de literatura infantil des de fa diversos anys. La nostra propera trobada amb l'escriptora estarà dedicada precisament a aquesta obra.

En vigílies del tan esperat i emocionant dia de Sant Jordi, ens complau convidar-vos a la trobada amb l'escriptora i guionista Anna Starobinets, una de les poques autores russòfones que treballa el genere "horror fiction". Anna escriu ciència-ficció i thrillers per a adults, així com contes i històries detectivesques per a nens. La trobada tindrà lloc el 20 d'abril a les 18:00 a la Fundació Cultural CdR a Barcelona.

El 20 d'abril a les 18:00 a la Fundació Cultural CdR a Barcelona, es durà a terme una trobada amb l'escriptora i guionista Anna Starobinets, una de les poques autores russòfones que treballa en l'estil de la “horror fiction”. Anna escriu ciència-ficció i thrillers per a adults, així com contes i històries detectivesques per a nens.

Anna Starobinets és guardonada i finalista de nombrosos premis russos i europeus, incloent “Millor Escriptora d'Europa” segons la European Science Fiction Society (convenció de ciència-ficció “Eurocon-2018”). Els seus llibres han estat traduïts a la majoria dels idiomes europeus i també han estat publicats als Estats Units, Japó, Turquia, entre d’altres.

Al llarg de la trobada Anna parlarà sobre els seus llibres infantils, així com sobre el seu taller d'escriptura creativa en el marc del qual s'organitzen regularment cursos literaris i jocs educatius. Al final de la trobada Anna respondrà a les vostres preguntes.

La trobada tindrà lloc al Saló Verd de la Fundació Cultural 'CdR a Barcelona' en rus amb traducció simultània al castellà. Per escoltar la conferència en castellà, cal comptar amb auriculars i un telèfon intel·ligent amb l'aplicació de Zoom.

Entrada: 15 euros

20 d'Abril
INSCRIPCIÓ