Vetllada de música de cambra
César Altur de los Mozos (oboè) i Elena Kolesnikova (piano)
Vetllada de música de cambra
César Altur de los Mozos (oboè) i Elena Kolesnikova (piano)
Horaris:
19.30 – 20.30
Telèfon:
+34 691 15 39 83
Direcció:
Carrer de Josep Anselm Clavé, 31,
08002 Barcelona
INSCRIPCIÓ

El concert s'ha suspès a causa de la baixa mèdica d'un dels artistes.  Preguem disculpin les molèsties.

Benvolguts amics!

La Casa de Rússia a Barcelona té el plaer de convidar-vos a una vetllada de música de cambra, que tindrà lloc el pròxim 16 de febrer a les 19.30 hores al Saló Blanc de la nostra fundació. César Altur de los Mozos (oboè) i Elena Kolesnikova (piano) interpretaran obres de Johann Sebastian Bach, Johannes Brahms y Robert Schumann. 

Programa:

Johann Sebastian Bach 

Sonata a Sol menor per a oboè i piano BWV 1030b

Johannes Brahms 

Intermezzo a La major op.118 No. 2

Johannes Brahms 

Intermezzo a Do sostingut menor op.117 No.3

Robert Schumann 

Arabesque op.18

Robert Schumann 

Tres romances per a oboè i piano op.94

César Altur de los Mozos va començar la seva formació musical a València. Després de graduar-se amb menció d'honor al Conservatori Superior de Música Joaquín Rodrigo, va ser seleccionat per estudiar a l'Escola Reina Sofía de Madrid. El 2003, va ser seleccionat per formar part de la Gustav Mahler Jugendorchester en qualitat d'oboè solista i va actuar en auditoris com el Musikverein, Konzerthaus, Usher Hall Edinburgh, Opera City i Santury Hall de Tòquio, amb els directors Ingo Metzmacher i Pierre Boulez. El 2006, també en qualitat d'oboè-solista, accedeix a l'Orquestra Simfònica del Gran Teatre del Liceu de Barcelona, on continua actuant actualment. A més, el músic fa concerts i imparteix classes al Conservatori Superior de Música del Liceu de Barcelona.

Elena Kolesnikova es va llicenciar a la facultat de piano del Conservatori Superior Estatal de Rimsky-Korsakov (Sant Petersburg), on va treballar durant gairebé deu anys fins a l'any 2000 com a professora de repertori. Des de 2001 col·labora amb el Conservatori Superior del Liceu com a repertorista, i des de 2008 com a professora de piano. Coordinadora del festival Nits d'Òpera (Eivissa). Corresponsal de la revista Ópera Actual a Sant Petersburg. Ha actuat en diversos recitals en sales com Palau de la Música Catalana (Barcelona), la Filharmònica (Sant Petersburg), la Concertgedow (Amsterdam) i Gran Teatre del Liceu (Barcelona), entre molts altres.

Inici: 19:30h. Si us plau, acudiu 10-15 minuts abans de l'inici del concert.

Entrada: 15 euros

Comprar entrades

Ens veiem a la Casa de Rússia!

INSCRIPCIÓ