16 de Desembre
Vetllada lírica
Anna Farrés (soprano) i Elena Kolesnikova (piano)
16 de Desembre
Vetllada lírica
Anna Farrés (soprano) i Elena Kolesnikova (piano)
16 de Desembre
Horaris:
19.30 – 20.30
Telèfon:
+34 691 15 39 83
Direcció:
Carrer de Josep Anselm Clavé, 31,
08002 Barcelona
INSCRIPCIÓ

La Casa de Rússia a Barcelona té el plaer de convidar-vos a una vetllada lírica, que tindrà lloc el pròxim 16 de desembre a les 19.30 hores al Saló Blanc de la nostra fundació. Anna Farrés (soprano) i Elena Kolesnikova (piano) interpretaran obres de Charles Gounod, Giacomo Puccini i Serguei Rajmáninov.

Anna Farrés va finalitzar el Grau Professional de cant al Conservatori Municipal de Música de Terrassa, guanyant el primer premi d'instrument solista i obtenint matrícula d'honor de cant. Pel que fa al seu recorregut professional, treballa becada per la fundació Mirna Lacambra, al cor de l'Òpera de Sabadell i la Fundació Òpera de Catalunya (FOC). També treballa al Gran Teatre del Liceu de Barcelona com a membre del cor de reforç o substitució. Guanyadora del XXII Concurs Mirna Lacambra (2018), es troba interpretant el paper de Nisele i Laura a l'òpera La Maternitat d'Elna, de Martí Carreras, i estudia els rols d'Adina i Musetta per a futurs projectes.

Elena Kolesnikova es va llicenciar a la facultat de piano del Conservatori Superior Estatal de Rimsky-Korsakov (Sant Petersburg), on va treballar durant gairebé deu anys fins a l'any 2000 com a professora de repertori. Des de 2001 col·labora amb el Conservatori Superior del Liceu com a repertorista, i des de 2008 com a professora de piano. Coordinadora del festival Nits d'Òpera (Eivissa). Corresponsal de la revista Ópera Actual a Sant Petersburg. Ha actuat en diversos recitals en sales com Palau de la Música Catalana (Barcelona), la Filharmònica (Sant Petersburg), la Concertgedow (Amsterdam) i Gran Teatre del Liceu (Barcelona), entre molts altres.

Inici: 19:30h.

Si us plau, acudeix 10-15 minuts abans de l'inici del concert.

Entrada: 15 euros

Comprar entrades

Ens veiem a la Casa de Rússia!

16 de Desembre
INSCRIPCIÓ