21 de Juliol
Visca les antípodes!
Projecció de la pel·lícula de Victor Kosakovsky
21 de Juliol
Visca les antípodes!
Projecció de la pel·lícula de Victor Kosakovsky
21 de Juliol
Horaris:
19.00 – 21.00
Telèfon:
+34 691 15 39 83
Direcció:
Carrer de Josep Anselm Clavé, 31,
08002 Barcelona
INSCRIPCIÓ

Potser travesso la terra i caic per l'altre costat! Seria molt divertit sortir per l'altre costat i veure la gent caminant cap per avall!

Lewis Carroll

“Alícia al país de les Meravelles”

El Cineclub de Casa de Rússia us convida a veure el 21 de juliol a les 19 hores la projecció de la pel·lícula documental “Visca les antípodes!”, filmada pel director Victor Kosakovsky sobre persones que viuen en parts oposades de la Terra.

“Què passaria si ens tiraríem per un forat que travessa la Terra?”, va pensar el director Victor Kosakovsky, observant un pescador a l'Argentina, i va dibuixar uns eixos imaginaris entre Argentina i la Xina, Nova Zelanda i Espanya, Sibèria i Xile, Hawaii i Botswana. Com a resultat d'aquesta reflexió, Kosakovsky va crear una pel·lícula que parla de la unió de totes les coses i persones a la terra, amb unes belles fotografies de la natura, animals, insectes i algunes escenes quotidianes.

Durant el rodatge, Viktor Kosakovsky va tenir la sort de viatjar al voltant del món i visitar els seus quatre punts diametralment oposats. Entre països tan diferents, el director intentava trobar connexions i coincidències profundes. Llavors, qui són les nostres antípodes?

La pel·lícula es va estrenar al Festival de Cinema de Venècia 2011. El llargmetratge va ser guardonat amb el premi “Elefant Blanc” del Gremi Rus d'Historiadors i Crítics de Cinema i el premi “Branca de Llaurer”. En el XXIII Festival de Cinema Documental “Rússia” el film va rebre el Grand Prix.

La pel·lícula es projectarà a la Casa de Rússia en rus amb subtítols en anglès.

Participació gratuïta amb inscripció prèvia.

La Fundació Benèfica Casa de Rússia és una plataforma independent i oberta a tothom, un vincle entre la cultura russa i espanyola. Pots donar suport a la Fundació a través d'aquest enllaç o el mateix dia de l'esdeveniment a la Casa de Rússia.

Any d’estrena: 2011

País: Alemanya, Argentina, Holanda, Xile

Gènere: documental

Director: Victor Kosakovsky

Operador de càmera: Victor Kosakovsky

Compositor: Aleksander Popov  

Duració:  108 min.

Us esperem el 21 de juliol al nostre Cineclub!

21 de Juliol
INSCRIPCIÓ