27 de Febrer
Viatge a Oceania
Visita guiada al Museu Etnològic i de Cultures del Món
27 de Febrer
Viatge a Oceania
Visita guiada al Museu Etnològic i de Cultures del Món
27 de Febrer
Horaris:
11.00 – 12.30
Telèfon:
+34 691 15 39 83
Direcció:
Carrer de Josep Anselm Clavé, 31,
08002 Barcelona
INSCRIPCIÓ

Joves viatgers i aventurers valents!

Esteu preparats per a nous descobriments? Aquesta vegada ens dirigim cap a Oceania, la part més misteriosa i desconeguda de la terra. El diumenge 27 de febrer a les 11.00 us esperem a l'entrada principal del Museu Etnològic i de Cultures del Món per fer un fascinant recorregut per les illes ubicades a l'Oceà Pacífic: des de Nova Guinea fins a l'Illa de Pasqua.

Quantes illes hi ha a Oceania i com es diuen els seus habitants?

Durant la visita guiada, coneixerem els habitants d'Oceania -polinesis, micronesis, melanesis i papús- i descobrirem les cultures de les seves tribus, molt diferents de les cultures europees. Veurem tòtems i calaveres dels seus enemics i dels seus amics, a més d'admirar la increïble bellesa de la canoa i intentar desentranyar el misteriós text del llibre màgic del veritable xaman.

La visita guiada anirà a càrrec de la filòloga Ekaterina Simkina, graduada del departament romano-germànic de la facultat de filologia de la Universitat Estatal M. V. Lomonosov de Moscou. Ekaterina és fundadora i directora de l'escola «ЛитГост» (Saló Literari), que practica un enfocament integrador de les activitats educatives. També és autora d´una sèrie de conferències interactives sobre literatura per a nens i adolescents.

La visita guiada tindrà lloc al Museu Etnològic i de Cultures del Món en rus.

Punt de trobada: 27 de febrer a les 11.00 hores a l'entrada principal del Museu Etnològic i de Cultures del Món (Carrer de Montcada 12-14, 08003, Barcelona).

Preu: 15 €

Comprar entrades

Ens veiem el 27 de febrer!

27 de Febrer
INSCRIPCIÓ