1 de Febrer
Casa de l'Art 2022: classe oberta i presentació del programa
Per a nens i joves d'entre 8 i 17 anys
1 de Febrer
Casa de l'Art 2022: classe oberta i presentació del programa
Per a nens i joves d'entre 8 i 17 anys
1 de Febrer
Horaris:
18.00 – 19.00
Telèfon:
+34 691 15 39 83
Direcció:
Carrer de Josep Anselm Clavé, 31,
08002 Barcelona
INSCRIPCIÓ

El 1 de febrer a les 18.00 hores us convidem a la primera classe oberta de Casa de l´Art de Casa de Rússia. Al llarg de la jornada es presentaran els treballs dels alumnes del darrer semestre, i també s'anunciarà el programa del nou curs “Coses i objectes”, que se celebrarà a la nostra fundació de l'1 de febrer al 21 de juny de 2022. Us convertireu en els primers visitants i crítics de l'exposició de les obres dels nostres joves estudiants que van treballar sobre els temes "Les màscares", "Els aparells voladors" i "La ciutat", i us assegureu que tots els nens tenen talent potencial!

Casa de l'Art és un nou projecte únic de la fundació Casa de Rússia, creat pels nostres professors per a joves inventors d'entre 8 i 17 anys.

El programa del nou semestre consta de tres temes principals: el vestuari, la cosa i l'objecte arquitectònic. Al llarg de les classes, els alumnes se submergiran en la història de la moda i crearan un vestuari teatral únic. Estudiaran la història de l'ús de l'objecte i inventaran el seu propi disseny d'un article d'utilitat. El treball final del tercer curs serà la creació d'un collage arquitectònic de l'edifici, que no només en reflectirà la forma especial, sinó que també tindrà la seva pròpia història i significat.

Programa del primer semestre del 2022:

Primer curs: “El vestuari”

8 febrer – 15 març (6 classes)

Segon curs: “La cosa”

22 març – 3 maig (7 classes)

Tercer curs: “L'objecte”

10 maig – 21 juny (7 classes)

Les classes a la Casa de l'Art s'imparteixen en rus i castellà i ajudan als estudiants a  dominar la tècnica de l'esbós ràpid, el dibuix, el modelatge, la fotografia, la gravació de vídeos, així com l'art d'escriure assajos. Els participants del curs aprendran a fer presentacions creatives i a defensar raonablement els seus projectes i idees.

Els nostres professors són alumnes del llegendari Vladislav Kirpichev, el fundador de l'escola-estudi experimental EDAS.

María García, arquitecta, dissenyadora i guia-traductora professional, i Luisantonio Villavicencio, especialista en brànding i identitat visual.

La participació a la classe oberta és gratuïta amb inscripció prèvia.

Respondrem a totes les vostres preguntes sobre els estudis a la Casa de l'Art pel telèfon 691-153-983.

1 de Febrer
INSCRIPCIÓ