els dimecres
Ciutat i teatre
III curs del nou programa de Casa d'Art
els dimecres
Ciutat i teatre
III curs del nou programa de Casa d'Art
els dimecres
Horaris:
18.00 – 20.30
Telèfon:
+34 691 15 39 83
Direcció:
Carrer de Josep Anselm Clavé, 31,
08002 Barcelona
INSCRIPCIÓ

La Casa d'Art de la Fundació Cultural “CdR a Barcelona” obre el termini d'inscripcions per al tercer curs, que tindrà lloc dins del nou programa “Ciutat + teatre = arquitectura” dissenyat per a nens i joves de 8 a 17 anys. Les classes s'impartiran un cop per setmana, els dimecres a les 18:00 hores, del 23 de novembre al 21 de desembre.

El programa: el tercer bloc estarà dedicat a l'estudi de la ciutat des del punt de vista de la seva teatralitat, així com al disseny d'un espai multifuncional modern. L'objectiu principal d'aquest curs serà crear un disseny únic amb una arquitectura fantàstica, que permetrà als estudiants idear i donar vida a noves històries d'actualitat per als seus projectes.

Les tècniques que es treballaran al II curs: disseny, croquis, maquetació.

El nostre professor Luisantonio Villavicencio, especialista en branding i identitat visual, és alumne del llegendari Vladislav Kirpichev, el fundador de l'escola-estudi experimental EDAS. Luisantonio es va graduar al Centre d'Art i Disseny Escola Massana de Barcelona. Actualment és director artístic de la nostra fundació que es dedica al desenvolupament de les tendències creatives i la creació de conceptes digitals.

Les classes a la Casa de l'Art s'impartiran en rus i en castellà. El número d'estudiants al curs està estrictament limitat.

Durada de cada classe: 2,5 hores (amb un descans).

Preu d'una classe: 25 € 

Preu del curs (del 23 de novembre al 21 de desembre, 5 classes): 125 €

Més informació sobre el nou programa ‘Ciutat + Teatre = Arquitectura’ es pot trobar aquí.

Respondrem a totes les vostres preguntes sobre els estudis a la Casa de l'Art pel telèfon 640-094-527.

Inscripció

els dimecres
INSCRIPCIÓ